Tpu-materiale tilpasset Fortpu Pc-telefonhylster

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA-prøve: 5 kg gratis tilpasset tpu MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

tpuphonetaske

We can provide free sample of pa66 gf25 plastic material price.png

1. Kan være jomfru og genanvendt tilpasset tpu
2. Producentforsyning
3. Hurtig levering (10 dage for en fuld 20 &# 3 9; container)
4. Gratis prøve til test
5. Forstærket, tilpasset service til at imødekomme forskellige krav fra vores kunder

På dette tidspunkt er der brug for tilpasset tpuchip for at give lidt strøm til processoren. Så længe ombordkontakten er tændt eller indstillet i TurboV, overlapper den tilpassede tpuwill processoren, hvilket gør processoren mere effektiv, så den lettere kan udføres. Afkodningsarbejde. Processorens acceleration udføres lydløst, og brugeren ser kun et glat HD-billede, når han bruger det, og er ligeglad med, hvad the-TPU gør.

God behandlingsydelse: TPU kan behandles ved almindelige termoplastiske behandlingsmetoder, såsom sprøjtestøbning, ekstrudering, kalandering og lignende. På samme tid kan TPU behandles sammen med visse polymermaterialer for at opnå polymerlegeringer med komplementære egenskaber.

Hovedsagelig opdelt i polyestertype og polyethertype, har tpu harpiks et bredt hårdhedsområde (60 HA-85HD), slidstyrke, oliebestandighed, gennemsigtighed, god elasticitet og bruges vidt ud til daglige fornødenheder, sportsudstyr, legetøj, dekorativ materialer osv. Burning tpu resincan erstatter også blød PVC for at imødekomme miljøkravene på flere og flere felter.

tilpasset tpushow

customized tpu picture

tilpassede tupuproperties

customized tpu properties

Virksomhedsoplysninger

customized tpu Factory show.jpg

Testudstyr

customized tpu Testing equitments.jpg

Certificeringer

customized tpu Certificates

pakningsstrøm

customized tpu Package process.jpg

Kundeshow

customized tpu Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

Personal services.jpg

Velkommen til engros det høje kvalitet tpu-materiale tilpasset fortpu pc-telefonsag, der er lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: tpu-materiale tilpasset fortpu pc-taske, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like