TPU Materiale Thermoplastic Polyurethane Manufacturers

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA

Prøve: 5 kg gratis TPU materiale

Fabriksforsyning

MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

TPU Materiale

Produkt beskrivelse

TPU Materiale harpiksen består af lineære polymere kæder i blokstrukturer. Sådanne kæder indeholder lavpolaritetssegmenter, der er ret lange (kaldes bløde segmenter), vekslende med kortere højpolaritetssegmenter (kaldet hårde segmenter). Begge typer af segmenter er koblet sammen ved kovalente led, således at de rent faktisk danner blokcopolymerer.

Polariteten af de hårde stykker skaber en stærk attraktion mellem TPU materiale, hvilket medfører en høj grad af aggregering og orden i denne fase, der danner krystallinske eller pseudokrystallinske områder, der er placeret i en blød og fleksibel matrix. Denne såkaldte faseseparation mellem begge blokke kan være mere eller mindre vigtig afhængigt af polariteten og molekylvægten af den fleksible kæde, produktionsbetingelserne osv. De krystallinske eller pseudokrystalliske områder virker som fysiske tværbindinger, hvilken konto for højelasticitetsniveauet af TPU, hvorimod de fleksible kæder vil give forlængelseskarakteristika til polymeren.

Disse "pseudo-tværbindinger" forsvinder imidlertid under virkningen af varme, og således er de klassiske ekstruderings-, sprøjtestøbnings- og kalandreringsfremgangsmåder gældende for disse materialer. Derfor kan TPU Materiale skrot oparbejdes.

TPU Materiale viser

TPU Material.jpg

TPU Materialegenskaber

TPU Material.png

Virksomhedsoplysninger

produktion flow.png

Certificeringer

Certificeringer af nylon 66 pellets.png


emballage flow

pakning flow.png


Kunde show

kunder og after sales service.pngmain market.pngVi kan levere gratis prøve af nylon 66 pellets.png

Velkommen til engros den høj kvalitet TPU Materiale Thermoplastic Polyurethan Manufacturers lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: TPU Materiale Termoplastiske Polyuretan Producenter, Kina, Fabrik, Producenter, Leverandører, Engros, Skræddersyet, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like