Tpu ydersål Materiale Blød 75A

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg frit tpu ydersålmateriale Fabrikat levering MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

tpu ydersål materiale

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

1. Kan være jomfruligt og genanvendt tpu ydersål
2. Producentforsyning
3. Hurtig levering (10 dage til en komplet 20'-container)
4. Gratis prøve til test
5. Forstærket, tilpasset service til at imødekomme forskellige krav fra vores kunder

Anvendelsen af tpu ydersålemateriale i livet afspejles mere i en sådan subtil forbindelse, hvor man undgår flaskehalse i processorens ydeevne, og brugerne kan til enhver tid justere systemydelsen for at imødekomme brugsbehovet.
Efter afprøvning kan tpu-ydersålens materialehastighedsmotor med succes forbedre systemets ydelse med 37%. For almindelige spillere er dette interval allerede meget godt.

Høj mekanisk styrke: tpu ydersålens materialeprodukter har enestående bæreevne, slagfasthed og stødabsorberende ydelse.

Udtrykket "elastomer" henviser til et polymermateriale, der har en glasovergangstemperatur, der er lavere end kamertemperaturen, en forlængelse ved brud på> 50% og en god nyttiggørelse efter fjernelse af den ydre kraft. Polyurethanelastomerer er en speciel klasse af elastomerer.

Formuleringen og ydeevnen af tpu ydersålens materiale kan arrangeres på en lang række måder. I den realistiske design og industrielle produktion er råmaterialerne (polyoler og polyisocyanater og kædeforlængere) imidlertid gensidigt begrænset, hvilket gør det ekstremt vanskeligt at udvikle applikationer, der virkelig er nyttige til avancerede applikationer.

Når hårdheden af tpu ydersålmateriale øges, øges 100% modul og 300% modul hurtigt, og forlængelsen falder. Dette skyldes hovedsageligt stigningen i indholdet af det hårde segment: det høje indhold af det hårde segment, jo lettere er den hårde segmentfase dannet til dannelse af en subkrystallinsk eller krystallinsk struktur øger antallet af fysiske tværbindinger og begrænser deformationen af materialet .

tpu ydersål materiale vises

tpu outsole material picture

tpu ydersålens materialegenskaber

tpu outsole material properties

Virksomhedsoplysninger

tpu outsole material Factory show.jpg

Testudstyr

tpu outsole material Testing equitments.jpg

Certificeringer

tpu outsole material Certificates

pakningsstrøm

tpu outsole material Package process.jpg

Kundeshow

tpu outsole material Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

Personlige tjenester.jpg

Velkommen til engros det høje kvalitet tpu ydersålemateriale blødt 75a lavet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: tpu ydersål materiale blødt 75a, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like