Tpu Plast Granulater Til Landbrugsslange

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis tpu plast granuler Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

tpu plast granuler

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

tpu plast granuler Beskrivelse

For det første fremstillingen af råmaterialer af tpu plast granulat og formelforskelle
(1) Råmaterialerne til fremstilling af polyether TPU er hovedsageligt 4-4'-diphenylmethandiisocyanat (MDI), polytetrahydrofuran (PTMEG), 1,4-butandiol (BDO), hvor mængden af MDI er ca. 40% PTMEG tegner sig for ca. 40%, og BDO tegner sig for ca. 20%.
(2) Polyester-TPU-fremstillingsråmaterialerne omfatter hovedsageligt 4-4'-diphenylmethandiisocyanat (MDI), 1,4-butandiol (BDO) og adipinsyre (AA), hvor mængden af MDI er ca. 40% AA tegner sig for omkring 35%, og BDO tegner sig for ca. 25%.

For det andet, molekylmassedistributionen og virkningen af tpu-plastgranuler

Den relative molekylmassedistribution af polyether følger Poisson-sandsynlighedsligningen, og den relative molekylmassedistribution er smal. Den relative molekylmassedistribution af polyesterdiol overholder Flory-sandsynlighedsfordelingen, og den relative molekylmassedistribution er bredere.
Molekylvægten af det bløde segment har en virkning på polyurethan-tpu-plastgranulernes mekaniske egenskaber. Generelt, hvis polyurethanens molekylvægt er den samme, og det bløde segment er polyester, stiger polyurethanstyrken, efterhånden som molekylvægten af polyesterdiolen øges; Med ether formindsker polyurethanstyrken, idet polyetherdiolens molekylvægt stiger, men forlængelsen øges. Dette skyldes, at selve polyesterens bløde segment er mere polært, molekylvægten er stor, strukturen er regelmæssig, og styrken er gunstig, mens polyether tpu plastgranulatblødt segment er svagt. Hvis molekylvægten er forøget, er polyurethans hårde segment Det relative indhold aftager og styrken falder.


tpu plast granulat viser

tpu plastic granules

tpu plast granulat egenskaber

tpu plastic granules

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

pakningstrøm

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros tpu plast granulat af høj kvalitet til landbrugsslange fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: tpu plast granulater til landbrugsslange, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like