Tpu genanvendelsesmateriale

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg frit tpu genanvendelsesmateriale Fabriks levering MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

tpu genanvendelsesmateriale

Vi kan tilbyde gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

tpu genanvendelsesmateriale Beskrivelse

I brugerens daglige liv overvåger tpu-genvindingsmaterialet automatisk brugeren uforvarende. For eksempel, når man ser en Blu-ray-film, er det kun de mere professionelle spillere, der manuelt indstiller den hårde dekodning, og de fleste spillere er ligeglad med, om de skal bruge den hårde løsning. .
På dette tidspunkt er tpu-genbrugsmateriale-chip nødvendig for at give lidt strøm til processoren.
Anvendelsen af tpu-genvindingsmateriale i livet afspejles mere i en sådan subtil forbindelse, idet man undgår flaskehalse i processorens ydeevne, og brugerne kan til enhver tid justere systemydelsen for at imødekomme brugsbehovet.
Efter testning kan tpu-genvindingsmateriale-opstartsmotor med succes forbedre systemets ydelse med 37%. For almindelige spillere er dette interval allerede meget godt.

tpu-harpiks kan opvarmes og plastificeres. Der er ingen eller lidt tværbinding i den kemiske struktur. Dets molekyler er dybest set lineære, men der er en vis fysisk tværbinding. Denne type polyurethan kaldes tpu-harpiks.

Bredt hårdhedsområde: Ved at ændre forholdet mellem hver reaktionskomponent i tpu-harpiksprodukter med forskellig hårdhed kan man opnå og med stigningen i hårdhed opretholder produktet stadig god elasticitet og slidstyrke.

Fremragende koldmodstand: tpu-genvindingsmateriale har en relativt lav glasovergangstemperatur og opretholder god elasticitet, fleksibilitet og andre fysiske egenskaber ved minus 35 grader.


tpu genvindingsmateriale show

tpu recycling material picture

tpu genbrugsmaterialegenskaber

tpu recycling material properties

Virksomhedsoplysninger

tpu recycling material Factory show.jpg

Testudstyr

tpu recycling material Testing equitments.jpg

Certificeringer

tpu recycling material Certificates

pakningsstrøm

tpu recycling material Package process.jpg

Kundeshow

tpu recycling material Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

Personal services.jpg

Velkommen til engros det høje kvalitet tpu genanvendelsesmateriale fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at hente de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: tpu genanvendelsesmateriale, Kina, fabrik, fabrikanter, leverandører, engros, tilpasset, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like