TPU Resin Price Transparent Clear

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg gratis TPU harpikspris Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

TPU harpiks pris

Vi kan levere gratis prøve af pa66 gf25 plastmateriale price.png

TPU harpiks pris Beskrivelse

Klassificering af termoplastiske elastomerer: Betegnelsen "elastomer" refererer til et polymermateriale med en glasovergangstemperatur lavere end kammertemperaturen, en forlængelse ved brud på> 50% og en god genopretning efter fjernelse af den ydre kraft. Polyuretanelastomerer er en speciel klasse af elastomerer. Polyuretanelastomerer har en bred vifte af hårdhed og en bred vifte af egenskaber. Derfor er polyurethanelastomerer en klasse af polymermaterialer, såsom gummi og plast. TPU harpikspris Grundkoncept: Termoplastisk polyurethan Termoplastisk polyurethan: Den kan opvarmes og blødgøres. Der er ingen eller lidt tværbinding i kemisk struktur. Molekylerne er grundlæggende lineære, men der er en vis fysisk tværbinding. Denne type polyurethan hedder TPU harpiks pris. Den grundlæggende struktur for TPU-harpiksprisen (primær struktur): Reaktionen og sidereaktionerne af PU-syntese er komplicerede, men den mest basale reaktion for syntetisering af TPU er reaktionen af polyol og isocyanat til dannelse af urethangruppe.

Det strukturelle segment indeholdende urethankoncernen er en gentagelsesenhed og kombineres med en langkædede polyol og en kortkædede polyol (kædeforlænger) til dannelse af en molekylær kædestruktur af et hårdt segment og et blødt segment, hvilket er det grundlæggende struktur af TPU. Den molekylære kædestruktur af TPU-harpikspris (sekundær struktur): makromolekylær diol og isocyanat er bundet til dannelse af en langmolekylær kæde. Fordi molekylkæden er lang og fremstår fleksibel, bliver den en blød segmentstruktur i hele molekylkæden.

TPU harpiks pris egenskaber

tpu material data sheet

Virksomhedsoplysninger

Factory show.jpg

Testudstyr

Testing equitments.jpg

Certificeringer

certifikater

pakningstrøm

Pakkeproces.jpg

Kunde show

Udstilling show.jpg

Personlige tjenester

Personlige services.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet tpu harpiks pris gennemsigtig klar fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær venlig at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: tpu harpiks pris gennemsigtig klar, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, skræddersyet, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like