TPU termoplastisk polyurethan til kvinders bh rem, elastik bånd til tøj

Farve: efter behov
Certificeringer: ISO, SGS, ROHS, CO, CTI, FTA Prøve: 5 kg fri termoplastisk polyurethan tpu Fabriksforsyning MOQ: 1 ton

Produktdetaljer

termoplastisk polyurethan tpu

kontakt os:

Phoebe Lai

mail:xm6@juliertech.com

Skype&whatsApp&wechat&phone: +8618859805905

We can provide free sample of pa66 gf25 plastic material price.png

termoplastisk polyurethan tpu Beskrivelse


I brugerens daglige levetid vil den termoplastiske polyurethan tpu automatisk overclocke brugeren uforvarende. For eksempel, når du ser en Blu-ray film, vil kun de mere professionelle spillere manuelt indstille den hårde afkodning, og de fleste spillere er ligeglade med, om at bruge den hårde løsning.

Brugen af termoplastiske PU-elastomerer stiger hele tiden, hvilket skaber en ny mulighed for plastindustrien for at skabe billige industrier med høj værditilvækst.
På grund af sin overlegne ydeevne og miljøbeskyttelse koncept, er det stadig mere populært. termoplastisk polyurethan tpu kan erstatte PVC. Men fordelene ved det, PVC er langt bagefter. termoplastisk polyurethan tpu ikke kun har fremragende høj spænding, høj trækstyrke, sejhed og aldring modstand, men også er en moden miljøvenligt materiale.

Høj mekanisk styrke: termoplastiske polyurethan tpu produkter har fremragende lejekapacitet, slagfasthed og stødabsorbering ydeevne.

Fremragende kold modstand: termoplastisk polyurethan tpu har en relativt lav glasovergangstemperatur og opretholder god elasticitet, fleksibilitet og andre fysiske egenskaber ved minus 35 grader.

God forarbejdning ydeevne: termoplastisk polyurethan tpu kan behandles ved fælles termoplastiske forarbejdningsmetoder såsom sprøjtestøbning, ekstrudering, kalendering og lignende. Samtidig kan TPU behandles sammen med visse polymermaterialer for at opnå polymerlegeringer med komplementære egenskaber.

Olie,vand og mug resistente.

termoplastisk polyurethan tpu show

 thermoplastic polyurethane tpu picture

termoplastisk polyurethan tpu egenskaber

thermoplastic polyurethane tpu properties

Virksomhedsoplysninger

thermoplastic polyurethane tpu Factory show.jpg

Testudstyr

thermoplastic polyurethane tpu Testing equitments.jpg

Certificeringer

thermoplastic polyurethane tpu Certificates

termoplastisk polyurethan tpu

pakkeflow

 thermoplastic polyurethane tpu Package process.jpg

Kunde show

 thermoplastic polyurethane tpu Exhibition show.jpg

Personlige tjenester

 Personal services.jpg

Velkommen til engros den høje kvalitet tpu termoplastisk polyurethan til kvinders bh rem, elastikbånd til tøj fremstillet i Kina fra vores fabrik. Som en af de førende producenter og leverandører i Kina er vi udstyret med avanceret udstyr og teknologi. Vær fri til at få de tilpassede produkter fra os.
Hot Tags: tpu termoplastisk polyurethan til kvinders bh rem, elastikbånd til tøj, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, tilpasset, lavet i Kina,
Undersøgelse

You Might Also Like